Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - روابط عمومي جمهوري اسلامي ايران بازيگر صحنه بيرحمانه شطرنج جهاني مي باشد و در اين نبرد کيش و مات هاي جهاني و منطقه اي، "روابط عمومي خلاق، نواور و متمايز" چشم، فکر، گوش، خط شکن و راهنماي ملت بزرگ ايران مي باشد.
دکتر مهدي نادري منش پژوهشگر دانشگاه UCLA/ Washington State/Idaho در چهاردهمين کنفرانس بين‌المللي روابط عمومي گفت: علم، دانش و فناوري در شرف يک انفجار مهيب Big Bang مي باشد که تشعشعات اين تحول و تکامل تعريف جديدي از تمام ابعاد يک زندگي جديد، علوم جديد، اقتصاد جديد، روابط جديد، فناوري جديد، تمدن جديد، پيشرفت جديد، آينده جديد، مهندسي افکار و نوعي انساني جديد را رقم زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اولين سخنران علمي کنفرانس افزود: تغيير معادلات جهاني در زمينه اقتصاد، صنعت، علوم، تسلط، رقابت، امنيت، فرهنگ، ميدان نبرد، يادگيري متفاوت، روابط شخصي، اجتماعي و عمومي، کنترل، قدرت، کنترل افکار و رفتار (زامبي BCI) شروع شده است.
دکتر مهدي نادري منش با اشاره به سه رکن وابط عمومي خلاق؛ توانايي نوشتن "سناريو". سناريونگاري، Simulation و Association گفت: اين جهان نيازمند "روابط عمومي خلاق، نواور و متمايز" مي باشد تا بتواند آينده اين جهان دانش محور را با در نظر گرفتن تحولات بزرگ علمي ترسيم و مديريت کند.
اين پژوهشگر گفت: اگر قبل از "شما"، ديگري آينده "شما" را در زمينه هاي اقتصادي، صنعتي، علمي، اجتماعي، سياسي، هنري، محيط زيست، کشاورزي، رفتار، افکار، فناوري، علايق و ضعف ها نگاشته، ترسيم و طراحي کرده باشد آنوقت "شما" فقط و فقط يک دنياي " تدافعي و عکس العملي" خواهيد داشت که يک نظاره گر، مفعول و محروم خواهيد بود و تمام انرژي شما هزينه درگيري ها، حاشيه ها، اتلاف، فشارها، خرابي ها، تنش ها، ضعف ها، عقب افتادگي ها و ... مي شود.
وي تصريح کرد: تمام دستاوردهاي بشر، پيشرفت ها، اختراعات، نواوري ها، فناوري، تمدن، جوايز نوبل، پيروزي ها و خروجي هاي ذهن انسان هستند. اگر ذهني را درگير و يا تسلط کني آنوقت موجوديت، زندگي و آينده ان شخص متعلق به شماست ؟!
دکتر نادري منش در پايان گفت: روابط عمومي جمهوري اسلامي ايران بازيگر صحنه بيرحمانه شطرنج جهاني مي باشد و در اين نبرد کيش و مات هاي جهاني و منطقه اي، "روابط عمومي خلاق، نواور و متمايز" چشم، فکر، گوش، خط شکن و راهنماي ملت بزرگ ايران مي باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۴۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، احسان عارفیان دبیر ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی با اشاره به اینکه ایران در جایگاه سیزدهم تولید علم سلول بنیادی در دنیا قرار گرفته است، گفت: همچنین شاهد هستیم که ایران در منطقه نیز رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه در برنامه جامع راهبردی ۱۰ ساله ستاد، چند هدف کلان تعریف شده که دسترسی ایران به رتبه ۱۰ تولید دانش سلول بنیادی یکی از اصلی‌ترین این اهداف بوده است گفت: در همین راستا، با تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ایران تاکنون توانسته رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان را به خود اختصاص دهد و باید این جایگاه را تا پایان سال ۱۴۰۴ به رتبه ۱۰ ارتقا دهد.

به گفته او، با توجه به اینکه ایران در جایگاه سیزدهم تولید دانش در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی قرار گرفته اما در منطقه خاورمیانه و شرق مدیترانه رتبه نخست را دارد و بالاتر از ترکیه و رژیم اشغالگر قدس قرار گرفته است.

وی، مشارکت بخش‌های غیر دولتی، استقلال و خودکفایی در انواع بانک‌های سلولی، تولید ثروت ملی و خوداتکایی در قابلیت تولید را از دیگر اهداف اصلی ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی برشمرد و خاطر نشان کرد: در بررسی‌های آماری مشخص شده که تولید دانش ایران در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با رشد ۷۰ درصدی از سال ۲۰۲۰ نیز همراه بوده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در مقایسه با بسیاری از حوزه‌های علم و فناوری در کشور بسیار جوان است، تصریح کرد: با این وجود، ایران توانسته است جایگاه خوبی را در میان سایر کشورهای دنیا و خاورمیانه کسب کند و با توجه به پیشرفت‌های حوزه سلول‌های بنیادی توسط محققان داخلی، ایران جز پیشتازان این حوزه است. ‌

کد خبر 6099347

دیگر خبرها

  • دکتر شهریاری: امروز تمام کفر در مقابل تمام اسلام ایستاده است
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • آمادگی زیمباوه برای استفاده از توانمندی‌های فناوری ایران
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان